Reštaurácia - jedálny lístok

Pozývame vás do reštaurácie Hotela Thermal Kesov*** plnej príjemných chutí a vôní kulinárskeho umenia našich profesionálnych kuchárov. Okrem bohatej ponuky hotelovej polpenzie v podobe raňajok a večerí, stáleho a denného obedového menu, si prídete na svoje aj pri ochutnávke skvelých medzinárodných a domácich jedál a´la carte. Vychutnajte si dobré jedlo s výhľadom na okolitú prírodu či už z reštaurácie alebo z jej letnej terasy.

Denné obedové menu

Denné obedové menu podávame každý deň od 11:30 do 14:00 v hotelovej reštaurácii a na jej terasách. V cene sú každodenne obmieňané hlavné jedlá spolu s polievkou. Pri zmene prílohy účtujeme poplatok 1,00 € k cene jedla. Cena obedového menu 1/2 porcia je 70% z ceny jedla. Jedlá môžu obsahovať stopy lepku.

Hlavné jedlo č. 1 – 8,50 €
Hlavné jedlo č. 2 – 7,00 €

Stále obedové menu

 

Hlavné jedlo s polievkou podľa dennej ponuky si môžete vybrať zo stáleho obedového menu v čase od 11:30 do 14:00. Polievka podľa dennej ponuky je k menu podávaná zdarma. Pri zmene prílohy účtujeme poplatok 1,00 € k cene jedla. Cena obedového menu 1/2 porcia je 70% z ceny jedla. Jedlá môžu obsahovať stopy lepku.

Jedálny lístok

 

Zoznam alergénov

  • 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  • 2.Kôrovce a výrobky z nich.
  • 3.Vajcia a výrobky z nich.
  • 4.Ryby a výrobky z nich.
  • 5.Arašidy a výrobky z nich.
  • 6.Sójové zrná a výrobky z nich.
  • 7.Mlieko a výrobky z neho.
  • 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  • 9.Zeler a výrobky z neho.
  • 10. Horčica a výrobky z nej.
  • 11.Sezamové semená a výrobky z nich
  • 12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  • 13.Vlčí bôb a výrobky z neho.
  • 14.Mäkkýše a výrobky z nich.